Προφίλ

Η technofan είναι μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων πληροφορικής , επικοινωνίας, software development. Με αληθινή αγάπη και πάθος για το αντικείμενο, υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα δράσης μας, εμείς οι άνθρωποι της technofan , φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τους ιδανικούς συνεργάτες που θα μετατρέψουν για εσάς την τεχνολογία από επιχειρηματική πρόκληση σε εργαλείο παραγωγικότητας και την επικοινωνία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα και στην Βουλγαρία. Πρόσφατα η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην διεθνή αγορά με τη δημιουργία των νέων μας γραφείων στη Βουλγαρία στη Στάρα Ζαγόρα.

Περισσότερα...

Intel Retail Edge Program

 
Πως ξέρετε το πότε θα πρέπει να προτείνετε Netbook;
Η νέα οικογένεια επεξεργαστών Intel ® Atom™ για το 2010 είναι εδώ, και οι πελάτες θα σας κάνουν ερωτήσεις για τα netbook. Φροντίστε να έχετε τις απαντήσεις για το πώς αυτοί οι οικονομικοί, μικροί, συμπληρωματικοί υπολογιστές μπορούν να τους βοηθήσουν στην επικοινωνία τους. Απαντήστε στην Πρόκληση για να μάθετε περισσότερα για τα netbook και στη συνέχεια δείτε στο Άρθρο τις διαφορές μεταξύ laptop και netbook.
 
Netbook ή Notebook: Βοηθήστε τους πελάτες να επιλέξουν
Οι πολλές επιλογές μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση. Φροντίστε να κατανοήσουν οι πελάτες σας τι μπορούν να κάνουν με τα netbook τους, και πότε θα ήταν καλύτερο να επιλέξουν ένα notebook.

©2010, Intel Corporation. All rights reserved. Η εταιρική επωνυμία Intel, το λογότυπο Intel, το Πρόγραμμα Intel Retail Edge, η επωνυμία Intel Retail Edge Live και Edge Rewards αποτελούν εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της εταιρείας Intel στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

* Άλλα ονόματα και εμπορικά σήματα ενδέχεται να αποτελούν ιδιοκτησία άλλων.
 

Η εργασία ως ήθεισται, τώρα αναβαθμίζεται

Για πολύ καιρό, έχετε αναγκαστεί να δουλέψετε με τον τρόπο που δουλεύει η τεχνολογία, και όχι με τον τρόπο που έκανε στην επιχείρησή σας.

Τώρα, με τις λύσεις φιλοξενίας της TECHNOFAN που βασίζονται στους Microsoft ® Windows Server 2008, το πρότυπο έχει μετατοπιστεί. Οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσουν πέρα από τεχνικούς περιορισμούς, να εξετάσουν εξυπνότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την εργασία, τη συνεργασία και εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Περισσότερα...

InterWorks Microsoft Incubation Data Center

interworks s+s incubation centerΗ Interworks αποτελεί πλέον ένα από τα 20 Incubation Center ανά τον κόσμο και το μοναδικό κέντρο για τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη

Η Interworks, πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή Web υπηρεσιών και λογισμικού, και η  Microsoft  ανακοίνωσαν την ίδρυση του Microsoft Software-plus-Services Incubation Center για την Ελλάδα και τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 στο Microsoft Innovation Center.

Η Interworks ιδρύθηκε το 2001, με έδρα τη Θεσσαλονίκη ένα κομβικό σημείο γεωστρατηγικής σημασίας για τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και επένδυσε στην ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας λογισμικού για την παροχή Επιχειρηματικού Λογισμικού On Demand και στη δημιουργία ιδιόκτητου Data Center.  Στη συνέχεια, με το άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα έχει επεκτείνει τη δράση της, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού εταιριών που εδρεύουν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Περισσότερα...