Προφίλ

Η technofan είναι μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων πληροφορικής , επικοινωνίας, software development. Με αληθινή αγάπη και πάθος για το αντικείμενο, υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα δράσης μας, εμείς οι άνθρωποι της technofan , φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τους ιδανικούς συνεργάτες που θα μετατρέψουν για εσάς την τεχνολογία από επιχειρηματική πρόκληση σε εργαλείο παραγωγικότητας και την επικοινωνία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα και στην Βουλγαρία. Πρόσφατα η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην διεθνή αγορά με τη δημιουργία των νέων μας γραφείων στη Βουλγαρία στη Στάρα Ζαγόρα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αποτελούμενες από τη σωστή μίξη προϊόντων , τεχνικής υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα κερδίσουν την προτίμηση σας για την αξιοπιστία, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους. Κύριο μέλημα  μας είναι να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες, να χαμηλώσετε τα λειτουργικά σας κόστη και να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού σας.

Χάρη στην συγκέντρωση σημαντικής τεχνογνωσίας, την προσέλκυση αξιόλογων στελεχών που χαρακτηρίζονται από τον επαγγελματισμό, το ήθος και το υψηλό επίπεδο γνώσεων τους, αλλά και τις επιτυχημένες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει επιτύχει με τους συνεργάτες του καναλιού της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, η technofan εξελίσσεται σε νέα δύναμη στην Ελληνική αγορά.

Τομείς Δραστηριότητας

  • ΔΙΚΤΥΑ: Η νέα οικονομία και οι ραγδαίοι ρυθμοί ανάπτυξης και εργασίας που αυτή επιβάλει σε ανθρώπους και επιχειρήσεις βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην δυνατότητα πρόσβασης, επεξεργασίας και μετάδοσης πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο – όπου και να βρίσκονται, όποτε και αν χρειασθούν. Η άμεση, γρήγορη και ασφαλής διασύνδεση μεταξύ ανθρώπων ή/και πληροφοριακών συστημάτων είναι η δεύτερη σημαντικότερη ανάγκη, μετά την επικοινωνία, που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Η technofan διαθέτει προηγμένες λύσεις για την σύνδεση με το internet και για την υλοποίηση τοπικών ή απομακρυσμένων δικτύων υπολογιστών (LAN/WAN). Με μηχανισμούς που προστατεύουν τα πληροφοριακά συστήματα σας από ανεπιθύμητη χρήση, πρόσβαση ή επίθεση από κακόβουλα άτομα/λογισμικό και χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση για μετάδοση πληροφοριών/φωνής/εικόνας μέσω του internet μπορούν να συνδεθούν γεωγραφικά διεσπαρμένα σημεία παρουσίασης ή στελέχη μιας επιχείρησης με ασφάλεια – οικονομικά και αποτελεσματικά. Τέλος, καθώς τα δίκτυα δεδομένων χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για την διέλευση περιεχομένου ευαίσθητου σε χρονικές καθυστερήσεις, σφάλματα συνδέσεων και διαθεσιμότητας bandwidth (εύρους ζώνης), τα προϊόντα και οι λύσεις  που παρέχουμε διαθέτουν ειδικές ρυθμίσεις, αλγόριθμους και υποσυστήματα που διασφαλίζουν την εύρυθμη, ορθή και αξιόπιστη λειτουργία τους.
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: Για την προστασία και απρόσκοπτη λειτουργία όλου του εξοπλισμού σας η Technofan διαθέτει συστήματα τροφοδοσίας ισχύος και αδιάλειπτης λειτουργίας με αυστηρές προδιαγραφές για διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης σας σε περίπτωση απότομων αυξομειώσεων ή διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Γίνεται μελέτη από εξειδικευμένο συνεργάτη προσαρμοσμένη στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες, ώστε και πετυχαίνουμε το μέγιστο δυνατό, καλύτερο αποτέλεσμα.
  • DESKTOP & MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣtechnofan κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων συστημάτων αυτόματης αναγνώρισης και συλλογής δεδομένων για την εφοδιαστική αλυσίδα, τη διανομή και τα καταστήματα λιανικού εμπορίου. Ο φυσικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, όπως φορητά τερματικά χειρός και περονοφόρων οχημάτων (mobile terminals), bar code scanners, bar code printers, εξοπλισμός  υποδομής ασύρματων δικτύων (W-LAN) και εξοπλισμός τεχνολογίας RFID προέρχεται από διεθνούς κύρους οίκους του εξωτερικού και συνεργάτες της icontrol. Η technofan διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, φορητής παραγγελιοληψίας, απογραφής, παρακολούθησης παγίων, POS, έγκαιρης αναπλήρωσης ειδών στο ράφι, παρακολούθησης πωλήσεων στον τελικό πελάτη (sell out) και ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού.
  • VOIP: Εγκαταθιστούμε και παραμετροποιούμε ένα επαγγελματικό τηλεφωνικό σύστημα πλέον , που σας επιτρέπει να δημιουργείτε επεκτάσεις, να μεταφέρετε κλήσεις και να επεκτείνετε τις χαμηλού κόστους υπηρεσίες VOIP προς όλους τους υπαλήλους σας. Το σπουδαιότερο είναι ότι λειτουργεί μέσω του δικτύου των υπολογιστών σας (δίχως χωριστή τηλεφωνική καλωδίωση τηλεφώνων!) και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τηλέφωνα SIP μέσω λογισμικού είτε στον υπολογιστή σας είτε σε οποιοδήποτε τηλέφωνο SIP μέσω υλικολογισμικού. Τα Τηλεφωνικά μας Κέντρα λειτουργούν σε  συνεργασία με Windows και το τοπικό σας δίκτυο. Μπορούμε ακόμη και να προσαρτήσουμε τις ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές λίστες στο VOIP κέντρο προκειμένου να έχετε πλήρη εικόνα των συνομηλιών σας. Μετατρέπουμε το πάλαι ποτέ αναλογικό FAX που τυπώνατε σε χαρτί, σε ένα ψηφιακό κέντρο δεδομένων καθώς το μετατρέπεουμε με την παραλαβή του, αυόματα σε ηλεκτρονική μορφή PDF και το προγραμματίζουμε να αποστέλεται στο αντιστοιχο ηλεκτρονικό ταχυδρομμέιο (mail) προκειμένου να μπορείτε να τα παρακολουθείτε από οπουδήποτε.